De aller-beste start voor je pup!

Jij en je pup in de beste handen

Schrijf je vandaag nog in en geef jouw pup de beste start!

Jij en je pup in goede handen voor de beste start

Tijdens de eerste les nemen we de tijd om elkaar te leren kennen en duiken we dieper in de wereld van puppyopvoeding. We beginnen met een combinatie van praktische theorie, waarbij je al je vragen kunt stellen, gecombineerd met wat simpele (maar waardevolle) oefeningen. Maar dat is niet alles – als blijk van waardering ontvangt elke eigenaar een kleine verrassing om de start van hun opvoedingsreis te vieren.

Gedurende de cursus stemmen we elke les volledig af op de behoeften van jou en je pup. Of het nu gaat om een bezoek aan de dierenwinkel om te oefenen met socialisatie, een ontspannen wandeling in het bos om te werken aan gehoorzaamheid, of een uitstapje naar het centrum om te wennen aan verschillende omgevingen – er is van alles mogelijk! 

In deze puppycursus leer je niet alleen hoe je om kunt gaan met lastige situaties en typische puppygedragingen, maar ook hoe je normaal hondengedrag kunt herkennen en interpreteren. Daarnaast krijg je inzicht in hondentaal en leer je de subtiele signalen van je pup te begrijpen. Maar nog belangrijker, ik zal je leren hoe je zelf antwoorden kunt vinden op de vraag: “Waarom doet mijn pup dat?” Dit helpt je om een dieper begrip te krijgen van het gedrag van je pup en versterkt jullie band.

Schattige puppy staat op krukje tijdens individuele Puppycursus aan huis, Dog Dimension.

Opweg naar succes met puppycursus

Training is niet alleen wat je leert, maar ook hoe je het leert

Training is niet alleen wat je leert, maar ook hoe je het leert

Wist jij al dat..

Er wel 400 uitvoeringen nodig zijn om een oefening goed aan te leren?!

Dat zijn 399 herhalingen van een oefening voordat de paden in het brein van je puppy definitief en stabiel zijn gelegd!

Maar.. Uit onderzoek is gebleken dat, wanneer je iets spelenderwijs aanleert, er nog maar 20 uitvoeringen nodig zijn om de oefening even stabiel en betrouwbaar aan te leren!

Dat is de reden dat we pups spelenderwijs gaan aanleren wat hij nodig heeft in zijn volwassen leven!

Wat dit voor de puppycursus inhoud?

Op verschillende manieren met je pup leren spelen, zoals veilig competitief spel, neusspel waarbij je je pup leert zijn neus te gebruiken, hersenwerkjes, oefeningen tijdens spel en nog meer! Zo kunnen jij en je pup genieten van de ervaring van het samen trainen en werken jullie aan wederzijdsvertrouwen en een sterke band.

Verder krijg je ook uitleg en hulp bij het ontwikkelen van de sociale vaardigheden van je pup, maar ook zeker komen hondenlichaamstaal/communicatie, hondse behoeften, hondenetiquette, zindelijkheidstraining en puppybijten aan bod in de lessen!

Misschien ook leuk!

Een meisje speelt met een Beagle hond in de tuin - kind met hond cursus Dog Dimension

Kind met hond

Ontdek de unieke band tussen kind en hond tijdens de ‘Kind met Hond Cursus’, boordevol leuke in- en outdoor activiteiten. De cursus biedt een leerzame en leuke ervaring voor zowel kinderen als honden en zelfs voor de ouders!

Berner Sennenhond belonen - Puber-hondencursus Dog Dimension

Puber-hondencursus

8 individuele lessen, aan huis. Op geleide van wat jij en je puber het hardst nodig hebben en waar jullie tegenaan lopen. Met de puber-hondencursus zorg jij er voor dat je iemand achter de hand hebt voor als jij het even echt niet meer weet.

Hond doet neuswerk op heuvel -Dog Dimension mini-cursus neuswerk

Mini-cursus Neuswerk

Ontdek de verborgen talenten van je trouwe viervoeter met een mini-cursus neuswerk. Zoeken naar verborgen voorwerpen of het volgen van een geurspoor. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid van je hond!

Een puppy opvoeden moeilijk?

Schrijf je direct in

Boekomslag met puppy van Dog Dimension's Puppygids

En ontvang de gratis bijhorende e-boeken!

Socialisatie gids - gratis ebook - Dog Dimension

Een pup opvoeden moeilijk? Dat ligt er denk ik voornamelijk aan wie je het vraagt. Maar zeggen dat het makkelijk is kan ik ook niet.

De puppytijd is niet de makkelijkste tijd, er is zoveel waar je aan moet denken. Hoe goed je je ook voorbereid, het echte werk begint pas als de pup er is. Gaande weg kom je van alles tegen, ook dingen waar je nooit eerder over na hebt gedacht en waarvan je eigenlijk niet goed weet wat je er mee aan moet.

Zelfs als het niet je eerste pup is kunnen je een tal aan vragen opdoen. Een nieuwe pup betekend nieuwe belevenissen, je zult ongetwijfeld voor situaties komen te staan waarbij je jezelf achter je oor krabt met de vraag ‘hoe zat dat ook al weer?’ of voor situaties die voor jou ook totaal nieuw zijn en je je niet goed raad weet.

En dat is precies waarom een individuele puppycursus aan huis zoveel belovend is! 

Alvast beginnen met lezen?

Kijk dan direct bij artikelen en lees over: 

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?