Puber-hondencursus: alles wat je nodig hebt!

De hulp die jij nodig hebt tijdens de opvoeding van je puberhond

Krijg de nodige ondersteuning en leer alles wat nodig is tijdens de pubertijd door je nu in te schrijven!

Haal samen het beste uit de puberteit

Tijdens onze eerste sessie duiken we dieper in de wereld van puber-hondencursus, waarbij je alles kunt vragen, praktische theorie gecombineerd wordt met waardevolle oefeningen en je de eerste handvaten toegereikt krijgt. Bovendien ontvangt elke eigenaar een kleine verrassing + een passend e-book: de Pubergids!

 

Gedurende de cursus passen we elke les volledig aan op jou en je puber-hond. Of het nu gaat om gehoorzaamheidsoefeningen in het park, het trainen van sociale vaardigheden in drukke omgevingen, of het omgaan met typisch pubergedrag – alles is mogelijk!

De puber-hondencursus kan dienen als vervolg op een puppycursus, waarbij we voortbouwen op wat je al hebt geleerd. Met hiernaast de nodige ondersteuning en uitleg over wat er gebeurd in je hond tijdens de pubertijd en hoe je hier goed mee om kunt gaan. Ik sta klaar om jou te helpen in Kampen, Dronten, Stadshagen en omgeving, zodat jullie de pubertijd ook fijn doorkomen.

 

Met de puber-hondencursus zorg jij er voor dat je iemand achter de hand hebt
voor als jij het even echt niet meer weet.

Fila Brasileiro Puber- Puberpraktijken - Puber-hondencursus Dog Dimension
Feroz - Fila Brasileiro pup
Fila Brasileiro Puber- Puberpraktijken - Puber-hondencursus Dog Dimension
Feroz - Fila Brasileiro pup

Training is niet alleen wat je leert, maar ook hoe je het leert

Wist jij al dat..

Het testosteron gehalte van reuen in de pubertijd wel tot 7 keer zo hoog kan zijn als het testosteron gehalte bij volwassen reuen?!

Daaruit blijkt alleen maar weer dat er zich tijdens de pubertijd enorm veel afspeelt in het lichaam van je hond. 

Het geurcentrum van je hond begint zich eveneens goed te ontwikkelen, geuren krijgen een hele nieuwe dimensie!

 

Hoe je omgaat met al die veranderingen in je hond? Dat leer je tijdens de puber-hondencursus!

Tijdens de puber-hondencursus

Allereerst leer je wat er zich allemaal afspeelt in het lichaam van je hond, zo creëren we meer begrip voor het gedrag van jouw puberende hond. Je leert begrijpen en krijgt antwoord op de grote vraag waarom?’.

Het is ook lastig als je kleine, aanhankelijke puppy, langzaam maar zeker veranderd in een zelfstandige puber die zijn grenzen verkent op zijn weg naar volwassenheid.

Dat niet alleen, je leert namelijk ook wat jouw puber vooral wel en niet nodig heeft tijdens deze lastige periode van hormonen. 
Waar trek je grenzen? Wat is normaal hondengedrag, maar ook, wat is geen normaal hondengedrag? En wat doe je dan?

Het antwoord op al deze vragen krijg je tijdens de puber-hondencursus!

Cane Corso teefje, Hoog-Risico Hondentraining van Dog Dimension.

Hr-honden training

Leer over lichaamstaal, herkennen van signalen die je hond geeft en hoe je hier het best op reageren kunt. Zoals bijvoorbeeld focussen, het blijven staren naar andere honden.

Hondenconsult bij Dog Dimension: vrouw omhelst hond op stoel met probleemgedrag.

Hondenconsult

Kom tot de kern van het probleemgedrag van je hond door een vragenlijst in te vullen en een afspraak aan huis te maken. Stel vragen waar nodig en ontvang uiteindelijk een adviesplan specifiek voor jou en jouw hond.

Hond doet neuswerk op heuvel -Dog Dimension mini-cursus neuswerk

Mini-cursus Neuswerk

Ontdek de verborgen talenten van je trouwe viervoeter met een mini-cursus neuswerk. Zoeken naar verborgen voorwerpen of het volgen van een geurspoor. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid van je hond!

De pubertijd bij honden..

Het is maar een fase..

Schrijf je direct in

Boekomslag met Molosser hond van Dog Dimension's Pubergids

En ontvang de gratis bijhorende e-boeken!

Gratis Socialisatiegids - Dog Dimension

De groei naar volwassenheid bij onze honden is voor ons mensen niet altijd even makkelijk. Ze kunnen het uiterste van je vragen. 

Niets is fijner dan iemand achter de hand hebben, als je het echt even niet meer weet of het even niet meer ziet zitten. Iemand die je helpt, ondersteunt, maar er ook voor zorgt dat je weer even van je hond geniet. Zodat je je herinnert dat het maar een fase is, je er even doorheen moet, maar vooral, dat je je weer herinnert waarom je zo gek was op deze hond. 

En dat is precies waarom een individuele puber-hondencursus aan huis zoveel te bieden heeft, voor zowel jou als voor jouw puber.

Stel jouw vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?