Kennismaken tijdens een hondenconsult

Een betrouwbare professional op gebied van honden 

Een oplossingsgerichte aanpak voor jou en je hond!

Wat houdt een hondenconsult in?

Bij Dog Dimension wordt met een intake gewerkt, om aan om de kern van het probleemgedrag van je hond te begrijpen. Dit begint met het invullen van een uitgebreide vragenlijst, waarbij we alle relevante informatie verzamelen. Vervolgens plannen we een persoonlijk consult van circa 1,5 tot 2 uur bij jou thuis. Tijdens dit consult bespreken we in detail de antwoorden op de vragenlijst, stel ik aanvullende vragen om een volledig beeld te krijgen van de situatie en krijg jij de mogelijkheid om vragen te stellen. Soms maken we zelfs een korte wandeling met de hond om zijn gedrag in verschillende omgevingen te observeren.

Na het consult stel ik een eerste adviesplan op, dat we samen doornemen en aanpassen waar nodig. Dit plan bevat praktische stappen die je kunt nemen om het probleemgedrag van je hond aan te pakken, evenals richtlijnen voor de training. Binnen maximaal 2 weken ontvang je een gedetailleerd trainingsplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw hond en jou als eigenaar.

De intake is een verplicht onderdeel van de hondencoaching aan huis, die bestaat uit 8 lessen gericht op het aanpakken van het probleemgedrag. Als je na de cursus inschrijft voor de coaching, ontvang je €10 korting op het totale bedrag. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en zet de eerste stap naar een betere relatie met je hond!

Een oplossing is geen oplossing als het niet voor jullie werkt

Wist jij al dat..

Honden wel9 verschillende emotionele systemen hebben die zowel constant als afwisselend actief zijn?

Dat emoties de basis vormen in het gedrag van onze honden? 

Honden die agressie inzetten dit vaker doen omdat zij bang zijn?

Wanneer 2 honden hetzelfde gedrag vertonen, de reden en zelfs de bijhorende emotie heel anders kan zijn?!

Kennismaken met je hond

Al deze weetjes zijn onder andere redenen voor mij om duidelijk te krijgen wat jouw hond precies doet, in welke situatie hij dit doet, bij wie of wanneer hij het doet. 

Dus heb ik een vragenlijst gemaakt om mee te starten. Hier vul jij al de nodige informatie in voor mij, zodat ik dit alvast kan analyseren. Om vervolgens bij jou en je hond op bezoek te komen, kennis te maken en alle informatie grondig te doorgaan.

Dat maakt een intake zo van belang voor we aan de slag gaan tijdens de hondencoaching aan huis!

Misschien ook leuk!

Puppycursus golden retriever

Individuele Puppycursus

Leer je omgaan met typische puppypraktijken, over normaal hondengedrag en krijg inzicht in hondentaal en leer je de subtiele signalen van je pup te begrijpen. Maar nog belangrijker, Leer wat jullie nodig hebben!

Een Amerikaanse Stafford staat in een zwarte badkuip te genieten

Hondencoach

Het begrijpen en ombuigen van probleemgedrag van jouw hond staat hier centraal. Krijg persoonlijke begeleiding op maat en ondersteuning waar nodig, krijg zowel theoretische kennis als oefeningen in de praktijk. Werk naar het succes van jouw hond!

Kind met hond trainen

Kind met hond cursus

Ontdek de unieke band tussen kind en hond tijdens de ‘Kind met Hond Cursus’, boordevol leuke in- en outdoor activiteiten. De cursus biedt een leerzame en leuke ervaring voor zowel kinderen als honden en zelfs voor de ouders!

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?