Jouw hondencoach aan huis

Werk naar succes door samen te leren werken

Positieve training op maat

Effectieve Hondencoaching:

Probleemgedrag Begrijpen en Ombuigen

Bij hondencoaching aan huis staat het begrijpen en ombuigen van probleemgedrag van je hond centraal. Gedurende acht lessen van ongeveer 45 tot 60 minuten gaan we samen aan de slag om het gedrag van je hond te verbeteren.

Voorafgaand aan de cursus vindt een intake plaats, waarbij je een vragenlijst invult. Op basis van de verkregen informatie ga ik uitzoeken wat de motivatie en emotie zijn die ten grondslag liggen aan het gedrag van jouw hond. Vanuit hier stel ik een trainingsplan op. Dit plan vormt de leidraad voor onze sessies en helpt ons om stap voor stap naar een oplossing toe te werken.

Tijdens de hondencoaching aan huis krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het aanpakken van het gedragsprobleem van je hond. We bespreken niet alleen het gedrag van je hond, maar ook jouw eigen reacties en handelingen hierop en wat dit voor effect heeft op de hond. Praktische training, theoretische kennis, uitleg en meer, dat is wat je kunt verwachten tijdens de hondencoaching aan huis.

Meer weten over de voorrijkosten?

Waarom ik zo zeker ben dat het werkt?

Omdat we alles aanpassen op de mogelijkheden voor jou en je hond, jullie behoeften en jullie wensen. Ik kijk en luister goed voor we starten met de coaching. Ik wil weten wie jij bent, wat jou nou echt dwars zit en wat jouw hond zijn echte karakter is.
 

De training start nadat ik jou de belangrijkste zaken heb uitgelegd. Deze belangrijke zaken gaan bijvoorbeeld over de motivatie van het gedrag van jouw hond, hoe hij zich voelt en waarom dit gedrag dan logisch is. 

Als we starten met het trainen van probleemgedrag, gooi ik jullie zeker niet in het diepe. We starten op een rustige en ‘veilige’ plek, zonder al te veel afleiding. Zodat jij in alle rust de oefeningen die ik jou aanreik, geheel eigen kunt maken. We staan immers allemaal wel eens te klungelen met onze hond als we iets totaal nieuws doen. 

Langzaam maar zeker bouwen we het inzetten van de oefeningen uit naar de situatie waarin jouw hond het gedrag vertoond, stap voor stap gaan we verder op geleide van wat jij en je hond laat zien, absoluut niet sneller dan dat.

Zo werken we aan het zelfvertrouwen van jullie beiden en zal succes zeker volgen!

Een oplossing is geen oplossing als het niet voor jullie werkt

Wist jij al dat..

Je tijdens de coaching aan huis altijd contact mag opnemen, zodat er bij noodsituaties direct goed gehandeld kan worden?

We niet alleen werken aan het probleem, maar we ook zorgen dat jij als eigenaar weer van elk moment met je hond kunt genieten.

Dat de weg naar succes niet ver weg is en ook jij het samen met jouw hond, onder mijn begeleiding, kunnen!

Tijdens de hondencoaching sta je er niet alleen voor!

‘One size fits all’ hoort niet thuis in een wereld met zo’n grote diversiteit aan mensen en honden. Ik zal mijn uiterste best doen om te vinden naar een manier die bij jullie beiden past. Iets wat voor jullie werkt, dat vergt veel creativiteit, maar vooral ook heldere communicatie. Dat is een van de redenen dat je altijd mag bellen of een berichtje mag sturen.

Bij mij sta je er niet alleen voor, maar doen we het samen, elke stap in de weg naar succes!

Misschien ook leuk!

Cane Corso teefje, Hoog-Risico Hondentraining van Dog Dimension.

HR-Honden training

Leer over lichaamstaal, herkennen van signalen die je hond geeft en hoe je hier het best op reageren kunt. Zoals bijvoorbeeld focussen, het blijven staren naar andere honden.

Hondenconsult bij Dog Dimension: vrouw omhelst hond op stoel met probleemgedrag.

Hondenconsult

Kom tot de kern van het probleemgedrag van je hond door een vragenlijst in te vullen en een afspraak aan huis te maken.

Berner Sennenhond belonen - Puber-hondencursus Dog Dimension

Puber-hondencursus

8 individuele lessen, aan huis. Op geleide van wat jij en je puber het hardst nodig hebben en waar jullie tegenaan lopen. Met de puber-hondencursus zorg jij er voor dat je iemand achter de hand hebt voor als jij het even echt niet meer weet.

Stel een vraag
1
Stel je vraag via de chat
Dog Dimension
Hoi 🙋‍♀️
Waar ben je precies naar op zoek?